Sykähdys Inkooseen 26.9.2009

Roni ja Tape kävi Inkoossa, Tape sai taas fintsan.

FTK Pikaraportti Inkoosta 26.9.2009

Saavuttuamme paikalle totesimme kelin olevan kohillaan, joten odotukset päivältä olivat melko hyvät. Odotukseen se kuitenkin jäi, Mutka-lahdesta tuli vain pari pientä, joista yksi oli mutkalla. Punamusta Herky Jerky tuntui toimivan. Päätimme suunistaa tutuille kuusysi-mestoille päin, mutta sielläkin oli hiljaista. Kromi toimi, ja pari pientä tarttui matkaan. Seuraavaksi lähdimme ulospäin, josta löysimme paikallisen pursiseuran majalahden. Huhhuh kuinka kirkasta vettä! Koska täälläkin oli aivan kuollutta, päätimme palata lähtökuoppiin, jossa sentään oli tuulista.

MutkaJatke-lahdessa sitten tärähti, ja silloin Herky Jerkyäni vietiin! Tömähdys oli todella vakuuttava, ja haagertti junttasi vastaan oikein huolella! Vapaa sai tosissaan pidellä kiinni, kun luupää päätti rimpuilla! “Onks toi jopa fintsa?” “Ei, toi on joku kolkki, nelkku.” Tämmöisillä aatteilla Roni Aito_Bogasi kalan laidan yli, ehkä vähän vääräoppisesti kelistä johtuen, mutta kun asetimme mamman puntariin, totesimme jälleen silmäpuntarin virhemarginaalin. Fintsahan se siellä! 5,2 kiloiseksi oli tämä kaveri kasvanut. Oikein iloisena laskin kalan takaisin jonkaan, vedin kahviröögsit, ja jatkoin heittelyä.

JatkeMutka-lahti näytti myös todella hyvältä, mutta eihän sieltä mitään tullut. Päätimme sykähtää himaan.

No, tässä on enää muutama päivä syysreissun alkuun, joten sinne voi allekirjoittanut lähteä hyvillä mielin vetämään reissu-mp:t!

 

 

Voit ladata videon itsellesi tästä. (18MB .wmv)

Kuvat: Tape & Ron

Teksti: Tape

Video: Tape