Syksyn Sävel 2011

Virallinen syysavaus kaudelle 2011 suoritettiin lännessä iskuryhmällä Ron, Tape ja Janne. 

Liikenteeseen lähdettiin iltapäivällä kolmen pintaan,  joten peliaikaa oli tiedossa reilut viisi tuntia. Alku vaikuttikin hyvältä. Heti ensimmäisestä spotista Tape rankaisi Lindyn spinnerillä ok avauskalan, vaju kolmosen. Jees fiilis heti kaikille ja ilta lupaili hyvää. Toisin kävi. Kalastuksellisesti sävel oli täysin kateissa. Tutut oppipaikat ammottivat tyhjyttään ja tapahtumia ei saatu oikein mistään. Olipa taas hankalaa prkl!  

Kelit olivat kuitenkin kohdillaan ja seurue sai nauttia mukavasta alkusyksyn kelistä. Osaksi aikaa seurueeseemme liittyi myös rajavartiolaitoksen herrat, jotka halusivat tarkistaa Ronin Yamarinin käsisammuttimen.

Vedessä vieheistä kävi tuttuun tyyliin kaikki mahdollinen ja mahdoton mitä rasioista vain löytyi. Tapahtumia kuitenkin vain spinnereihin ja niihinkin nihkeästi. Vähän ennen lopetusta Ron sai kuitenkin vielä päivän suurimman Luigin, 3,8 kg. CPR (Catch, Photo & Release) luonnollisesti tällekin. Siinä olivatkin sitten ylhäällä käyneet pokat tällä kertaa. Noh, ensi kerralla ei ole ainakaan kovin vaikea parantaa tästä  😈 

FTK Pikaraportti

Ajankohta3.9.2011
MukanaRon, Tape ja Janne
MissäLäntinen merialue
Kalantulo2 kpl haukia 2,8-3,8 kg. 
Bullet Time

(Paras syönti)

Ei tapahtumapiikkiä. Illalla ehkä vähän aktiivisempaa.
KelitPuolipilvistä, mieto tuuli. Veden lämpötila 18 astetta.
Yleisarvostelu7

 Teksti & kuvat: Janne