Porvoo 7.5.2011

Roni, Vesku ja Tape lähtivät taas Porvooseen seikkailemaan. Keli oli helteinen, joten kolmikko vietti tovin ison B:n terassilla. Olutta, lihistä, burgeria, pikkusikaria ja “Mäk_Is_Bäk”. Tässä ei ole mitään väärää. Kortti kaniin vaan ja potslojo!

Vesku sai apinan pois selästään värikäslintu-lahdessa, kun pirtsakka ykspistekolmonentaijotain tukisteli uuden karheaa kellu-lastenslaikkaa. “Nonni, tää Risman kuvaahan onkin ottipelii.” Mitali kaulaan ja gangsteri-sikarit palamaan.

Uudehko tuttavuus -lahtikompleksissa Tapen KromiRapalaJerkkiä vietiin pirteästi sähköttäen. Molskis vaan ja kolmonen oli kyydissä. Ihan OK. Mitali poistui Veskun kaulasta. Veskun erittäin töpäkkäät eväsleivät, suklaat, kahvit ja päälle vielä gangsteri-pikkusikarit saivat jokaisen haukkomaan henkeään nautinnon määrästä. 10 min. pikapäikkäreiden jälkeen suuntasimme läheiseen lahdenpohjukkaan, joka todettiin matalan veden aikana liian haastavaksi. Suunta kaartui vielä aloitus-lopetus -lahteen. Täälläkin Tapen KromiRapalaJerkkiin tarrauduttiin, mutta tarra ei ollut mikään NanoPad. Toinen yritys. Nyt pysyi kiinni, joten taas kiva kolmonen nousi venhoon.

Kilut ja kalut pakkiin odottamaan ens viikonloppua!

FTK Pikaraportti

Ajankohta7.5.2011
MukanaRoni, Vesku, Tape
MissäItäinen merialue, Porvoo
Kalantulo3 kpl haukia. Tapelle kaks kolmosta, Veskulle ykkönen
Bullet Time (Paras syönti)Klo 18:30
KelitPilvetön lähes peilityyni. Veden lämpötila 6-14 astetta.
Yleisarvostelu8