Navakasti nelosia

FTK Pikaraportti

Ajankohta05.05.2013
MukanaTape, Ville & Kentsu
MissäPorvoo
Kalantulo

Tasaista tapahtumaa harvakseltaan koko päivä, useita nelosia. 12 kalaa ylös asti.

OttipelitSpinnerit ja PuMu Slider, mutta kaikella muullakin tuli.
Bullet TimeN/A
KelitNavakka lännenpuoleinen tuuli, puolipilvistä parilla sadepisaralla, ilma 8C, vesi 6-9C.
Yleisarvostelu9-

ATM yhdeltä vesille, ja kovaa ajoa kovaan tuuleen. Pata antoi lämpötilahälytyksen heti käynnistyksestä, mutta bootin jälkeen ei enää kiukutellut.

Ensimmäinen mesta antoi pari spinneripuikkoa R2D2:n taistellessa tuulta vastaan. Kolmen uroon tuulipinta-ala oli lähes liikaa sähkövispilälle, mutta Tapen taitavalla luovimisella tuuli jäi toiseksi iRobotin viedessä voiton. Muuta tapahtumaa meille ei enää suotu, eli eiku roiskien etiäpäin.

Seuraava mesta antoi heti alkuun pari vajaan nelosen kalaa ja puikkoja. Kelin kirkastuessa syönti aina laantui, mutta tummien pilvien peittäessä taivaan haagien suut aukenivat. Selkeää ottiväriä ei löytynyt, vaan kalaa tuli millä tahansa veteen pistetyllä kuvalla.

Kohta olikin jo aika lähteä siirymälle kohti Benita’s Cafe -nimistä eväskeidasta, jossa maittavat lihaapiirakat kahdella nakilla antoivat energiaa tuulen ahavoimille uroille.

Iltasyönnin alku Piip-lahdessa antoi vielä tasaista tapahtumaa, kunnes oli aika pistää spinnerit boxiin ja vetäistä paketti ylös kasin pintaan.

Kaikki kalat melko matalasta ja/tai tynkäruovikon keskeltä. Yksittäistä mulinaa kuului, mutta kutu ei ihan vielä ollut kunnolla alkanut.

Päivän keltainen paita Villelle seitsemällä kappaleella ja isoimmalla (4,5kg) vihernieriällä.

 

Teksti & kuvat: Artistit