Meteorologisia ilmiöitä

Kaksi veneellistä FTK:n uroita sykähtivät viettämään lauantaita Porvoon suunnalla. Inversioita ja muita meteoreja eikun meteorologisia ilmiöitä riitti, sateesta aurinkopläkään.
Veneet vesillä joskus ennen kymmentä, Master Ronin kipparoinnista nauttivat Ville ja Jasu, Chief Mechano Tapoon Bellan smoothista kyydistä nautti Aksu.

Muutaman tutun spotin koluttuamme jouduimme taas vaihteeksi toteamaan, että ei olisi helppoa tälläkään kertaa, ei haagin haagia. Esittelimme viiteen pekkaan viehearsenaalit A:sta Ö:hön, kunnes tuulen noustua eräs tuulen puolen kaislikko antoi pari kilopuikulaa.

Lounas nautittiin luonnollisesti gourmet-tyyliin, edes erämaassa ei tietyistä minimivaatimuksista voi tinkiä. Kuten hampurilaisista ja savulohesta.

Päivän mittaan tuli sitten tipottain yhteensä reilut kymmenen haukea käymään veneissä hyvinkin erilaisten vieheiden pettäminä. KeMu-suspi oli tehokkain yksittäinen viehe pettäen neljä haukea. Päivän ainosta pistekalasta vastasi Ron 3,4kg haagillaan . Sama mesta olisi voinut antaa muitakin, mutta erään ranta-asukkaan pidettyä meille parin sadan metrin päästä kovaäänistä ja sammaltavaa luentoa viehelain sisällöstä ja huimista metrimääristä, katsoimme parhaaksi poistua paikalta. Viisaampi väistää.