LED-valot veneeseen

Avoveneessä on tärkeää olla hyvät sisävalot monestakin syystä. Hyvät valot auttavat näkemään paremmin veneen sisällä, mikä tekee liikkumisesta ja toimimisesta veneessä turvallisempaa pimeällä. Kun veneessä on hyvät sisävalot, on helpompi löytää tärkeitä välineitä, kuten vieheitä, haaveja, köysiä ja muuta varustusta. LED-valot ovat erinomainen vaihtoehto veneisiin, sillä ne ovat erittäin tehokkaita ja kestäviä.

Jannen Crestlineriin asennettiin keväällä 2023 LED-valot, jotka ovat IP68-luokiteltua LED-nauhaa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat täysin vedenpitävät ja kestävät hyvin kosteutta, joten voit olla varma, että ne kestävät veneessä pitkään. LED-valot ovat myös erittäin energiatehokkaita, joten ne eivät kuluta paljoa veneen akkua. LED-valoja on saatavilla monenlaisia eri kokoja ja värejä.

Jos haluat asentaa LED-valot veneeseesi, suosittelemme ensin miettimään tarkasti, mihin haluat valot sijoittaa ja millaisia valoja tarvitset. Tämän jälkeen voit etsiä sopivia LED-valoja ja asentaa ne joko itse tai asennuttaa ne veneeseesi.

Jannen Cresuun LED-valot asensi ammattilainen, Attefishing, jonka palvelua voimme suositella varauksetta. Asennusjälki on erittäin laadukas! 👍