Kevätavauksia II 2015

FTK Pikaraportti

Ajankohta5.4.2015
MukanaJanne, Hämppy ja Guest Star Jani.
MissäEteläinen merialue
Kalantulo14 kalaa ylös, parhaana Janille 7,9kg mamma.
OttipelitKumit
Bullet Time12:15 ja 17:00
KelitHyvä pilvinen sää – aurinkokin nähtiin. Veden lämmöt 3.1-3.7 Lowrance astetta.
Yleisarvostelu9

Avovesiavauksia II 2015

Edelleen kova kuumotus ja tarve päästä vesille! Reissuun lähdettiinkin jo (meille) aikaisena aamun hetkenä noin klo 07:30. Tarkoituksena oli maksimoida vesillä oloaika.

Suunnitelmat olivat tälläkin kertaa hiottu jo valmiiksi. Päivän pläni oli työstää 3-4 lahtialuetta tarkasti. Onneksi paikoissa ei ollut pahemmin ruuhkaa ja heti ekasta spotista saimme pelin auki Jannen 2+ peruskalalla. Kumia pääsääntöisesti tarjottiin ja niillä kaloja tulikin sen verran kohtuullisesti, että jerkki ei montaa kertaa päässyt olemaan verrokkivieheenä kenenkään setissä. Jokaisesta etukäteen speksatusta paikasta saatiin kaloja, joten etukäteissuunnitelmat toteutuivat kerrankin. Iltapäivällä Jani rankaisi vielä reilun metrisen Big McRubberilla. 7,9 kg:n hyväkuntoinen mamma vapautettiin hyvässä kunnossa punnituksen ja kuvien jälkeen. Hieno kala! Reissu paketoitiin auringonlaskun jälkeen. Koko päivän tapahtumasaldon painuessa +50 paremmalle puolelle, voidaan todeta päivän olleen onnistunut. Paluumatkalla oli aika hiljaista autossa… reilu 10 tuntia vesillä ulkoilmamyrkytyksessä tekee tehtävänsä 🙂 .

Yhteenveto: Ennen kutua on todella hyvä mahdollisuus metrin kalaan, joka realisoitui tällä kertaa. Kireitä siimoja, menkää kalaan!

Teksti & Kuvat: Janne