Kesäysi 8.6.2013

FTK Pikaraportti

Ajankohta08.06.2013 12:30-14:45
MukanaJanne & Hämppy
MissäItäinen merialue
Kalantulo

Jatkuvasti tapahtumia! Kymmenkunta asiakasta kävi irroituksessa ja vähintään saman verran oli tärppejä ja seurimoita ym. Koot keskikarkeaa 3-4kg ja iloisena yllätyksenä Jannelle 9,55kg/111,5cm kesäjuna kaupan päälle. Ei voi valittaa  😎

OttipelitSpinnerbaitit
Bullet TimeAll the time
KelitAurinkoa ja pientä tuulta, vesi 20+C, ilma 20+C.
Yleisarvostelu10

Kiireisen viikonlopun keskeltä löytyi kuin löytyikin muutaman tunnin aikaikkuna, jolloin ehti käydä vesilläkin pyörähtämässä. Odotuksia ei liiemmin ollut, mutta ainahan se kannattaa lähteä kokeilemaan jos on saumaa. Mike Hämppy oli ilmoittautunut messiin mahdollisiin karkeloihin ja tällä setupilla lähdettiin pikapistolle itään. 

Jo ensimmäisen viiden minuutin sisällä ensimmäisessä heittopaikassa selvisi, mikä oli homman nimi. Todella aktiivista kalaa oli liikenteessä ja iskivät rajusti spinnerbaitteihin  syödäkseen. Hämppy aloitti reilulla kolmosella pelin. Hämpyn irroitellessa kolmosplussaa heittelin spinnerillä keskelle kaislikkoa täsmäheittoja. Yht’äkkiä tärähti kunnolla, ja heti nähtiin, että vauraampi kaveri oli kyseessä. Ja sitten juna lähti asemalta. Curado lauloi huolella, mutta sen hommanhan ne osaavat. Rajuja syöksyjä ja pohjassa möyrimistä kesti jonkin aikaa ennen kuin kesämetro suostui pistäytymään Silverissä mittauksesta. Strategiset mitat olivat mukavat 9,55kg/111,5cm. Hämppy elvytti rouvan ennen vapauttamista todella laadukkaasti ja varmoin ottein. Rouva hauki lähtikin jatkoille itsenäisin voimakkain potkuin. Hieno kala, toivottavasti vielä tavataan!

Juna-episodin jälkeen jatkettiin ennalta suunnitelluissa spoteissa vähin siirtymin ja tapahtumia tuli näistäkin taukoamatta. Tiukan aikataulun takia jouduimme poistumaan kesken syönnin, mutta päivä oli jo tähän mennessä ollut niin hyvä, ettei harmittanut yhtään, ainakaan mua  😉 .

..ja nyt kalaan sieltä ruutujen äärestä, merelle!   😯

 

Teksti: Janne

Kuvat: Janne & Hämppy