Kesälomalla Sipoossa

FTK Reissufakta

Ajankohta2.7-4.7.2012
MukanaJanne ja Dennis perheineen
MissäSipoo, Norrkullalandet
KalantuloOngella runsaasti. Heittämällä spinnerit eivät pettäneet ja haukia tuli hyvin. Suurin 3,9kg.
Kelit

Upeat kesäkelit.

MökkiSeasong Travelsin Ahti Mökki – OK perusmökki. Loistavat laiturit ja hyvä sijainti. Mukava saari, josta löytyy grillimestoja ja hyvä hiekkaranta ym.
VeneetHaukka ja Ranskis
Yleisarvostelu9+

Janne ja Dennis perheineen mökkeilivät  kolme päivää Sipoon Norrkullalandetissa helteisessä heinäkuussa. Ohjelmaan kuului peruschillailun, uimisen ja grillailun lisäksi tietysti myös kalastusta. Juniorit johdateltiin kalastuksen mukavuuteen onkimisen muodossa. Onkinta on kalastuslajina mukava, koska tapahtumia tulee yleensä hyvin ja meininkiä ja sähellystä riittää, niin nytkin  :-D. Paras ottipaikka oli kotilaituri. Ei turhia siirtymiä veneellä, eikä säätöä, helppo kontrolloida meininkiä. Ei muuta kun uutta matoa aika ajoin koukkuun ja porukka nautti kesästä. Onkisaalista tulikin parissa sessiossa yhteensä reilusti yli sata kappaletta mm. ahventa, särkeä, salakkaa, norssia, lahnaa jne. Kukaan artisti ei valittanut huonosta syönnistä 😆 . Ehkä FTK:n isiosastonkin pitäisi siirtyä tähän laid back lajiin?  😯

Isännät kävivät tietysti myös piiskaamassa spinnerbaittejä ruovikossa muutaman tunnin ajan. Tapahtumia oli taas hyvin ja kymmenkunta haukea käytettiin veneessä, suurimpana todella pirteä 3,9 kg kesähaagertti.  

Tekstit & kuvat: Janne