HK Open Syksy 2020

FTK Kisaraportti – HK Open Syksy 2020

Ajankohta10-11.10.2020
MukanaJanne, Dennis ja Kentsu
MissäLäntinen merialue
Kalantulo30 kpl haukia ylös, parhaana 110cm/9,20kg. Valitsimme “kaikki peliin” sarjan, joten listalle saatiin tällä kertaa vain yksi yli alamitan ( 90cm ). Sijoitus 100/200.
OttipelitKumit, jerkit ja vaaput
Bullet TimeN/A
KelitLauantaina tuhnuinen haukikeli miedolla tuulella. Sunnuntaina aamusateiden jälkeen lähes aurinkoplägä. Ilma +13 ja vesi +13-14.
Yleisarvostelu8+

Kalantulo hyvää, mutta koot puuttuivat yhtä listakalaa lukuun ottamatta. Rennosti sarjassa kortti olisi ollut täynnä parissa tunnissa ja kokonaistulos tässä sarjassa 446 cm. Noh, all inillä kun mennään, niin ei voi valittaa.. 😀

FTK oli mukana ensimmäisessä HK Open kisassaan ja suoraan luonnollisesti “kaikki peliin” sarjassa. Operoimme läntisellä merialueella, vaikka järvihän se nykytrendiä olisi ollut. Hauska mökkiviikonloppu kuitenkin kaikin puolin ja varmasti olemme vielä näissäkin karkeloissa tulevaisuudessa mukana.

Lauantaina päivällä saatiin nätti 110 cm ekana kortille. Tähän listakalat sitten jäivätkin, vaikka kalaa ja tapahtumia oli muuten kohtuullisen hyvin. Useita 80+cm kaloja saatiin, mutta harmiksi jäätiin kuitenkin koko ajan listarajan alle. Ensi vuonna ehkä eri taktiikalla kehään. Alla muutama tuokiokuva ja satakympin vapautusvideo.

 

Hyvin järjestetty kisa, joten täydet pisteet järjestäjille.  🙂

Linkkejä:
Kilpailutulokset
Hauenkalastajat webbisivut
Hauenkalastajat Facebook

Teksti ja kuvat: Jii/Dee/Koo