Halloween haukijuhla 2013

FTK Pikaraportti

Ajankohta2.11.2013 08:00-17:00
Mukana

Janne, Ron ja Hämppy

MissäItäinen merialue
Kalantulo20 kpl ylös, 3 kpl yli 5kg kalaa, joista suurin 5,50kg. Tapahtumaa koko ajan ja aktiivista kalaa paljon liikenteessä. 
OttipelitJerkit ja kumit.
Bullet TimeKoko päivä. Aamulla hetkellinen syöntipurske klo 8:30
KelitPuolipilvistä, 3-4 m/s tuulta, ilma +7C, vesi +7
Yleisarvostelu10-

Janne, Ron ja Hämppy lähtivät selvittämään idän haukien syöntihalukkuutta Halloween viikonlopun ratoksi. Tällä kertaa liikkeelle lähdettiin jo kohtuullisen aikaisin aamulla ja vene tipahtikin rampilta alas suolaiseen jo kasin pintaan. Tämä olikin hyvä veto, sillä heti ensimmäisessä heittospotissa avattiin päivä tuplatärpillä, joista Ronin saalis oli jo keskikarkea pikkumamma, 5,50kg.  Seuraavassa paikassa ehdin ulkoiluttaa luottopeliä, kromibusaa kahden heiton verran kun jerkissä tuntui maltillinen imaisu. Mukava ralli ja 5,30kg oli veneessä kuvattavana. Jopas oli päivä lähtenyt  hyvin käyntiin. Lisäksi peruskalaa sieltä täältä. Hämppy hyppäsi veneeseen kyytiin hieman myöhemmin, klo 10:30 ja myöhästyi aamusyönnistä.

Iltapäivällä eräässä kutulahdessa oli jo tavallista enemmän toimintaa. Kristallinkirkkaassa vedessä risteili useampia pienempiä uroshaukia, joista muutama saatiinkin tarttumaan. Oli sellainen fiilis, että pakkohan täällä on olla muutama mammakin seassa, ja olikin. Kyytiin päivän kolmas yli vitosen hauki, ei huono!

Päivän kokonaissaldo oli 20 kpl ylös, ja saman verran tapahtumia päälle. Yksi metrikarkuutus myös todistettiin, aina ei vaan pysy. Selkeästi päivän paras ottipeli oli Buster Jerk Shallow PuMu. Myös Sirpoilla ja Swedu kumeilla muutamia yksittäistapauksia sisään. Vapautusprosentti tällä kertaa tasan 100%. Ilmeisesti pakastimet/kiintiö on täynnä..  😀

Yhteenveto: Keskikarkeat mammat alkavat jo olla kaislassa/kutareissa. Upeaa marraskuista hauenkalastusta parhaimmillaan oli tämä päivä. Pääsisipä taas pian uudelleen! 

Teksti: Janne

Kuvat: Artistit