FTK Syysreissu 2018

Ajankohtape 12.10 – su 14.10.2018
MukanaRon, Janne, Dennis, Hämppy, Tape, Jasu, Miikka
MissäLäntinen merialue
Kalantulo~50 kpl. Suurimpana Denniksen tasan 100 cm fitnessmama.
OttipelitGummit ja jerkit.
Bullet Timen/a
KelitLeutoa syyssäätä +5-10 astetta.
Yleisarvostelu8

Perjantai 12.10.2018

Heti aamusta kasin nurkilla lähdettiin kohteeseen kaupan kautta. Ensimmäiseen osastoon olivat heränneet Ron, Tape ja Janne. Kaksi venepakettia, Minttu_Buffet ja Cresu2 siis aamuruuhkassa tien päällä. Tällä kertaa kohteeksi oli valikoitunut läntinen merialue. Trailattavaa taas jonkinmoinen nautinto. Mökin olimme vuokranneet lomarenkaasta pienellä riskillä. Kukaan ei ollut kohteessa koskaan käynyt, mutta kuvat ja hinta olivat kohdallaan, niin hitto miks ei.

Kohteeseen päästyämme todettiin mökin olevan erittäin bueno, sillä miinuksella, että ramppi oli monen sadan metrin päässä mökistä ja ahdas ryteikkö. Noh, paketit ryteiköstä vesille ja lähdettiin kalapäivälle. Jasu saapui myös sopivasti privattikyydillään juuri kun olimme lähdössä vesille. Ensimmäinen kalapäivä ei ihmeellisyyksiä tarjonnut. Putkiloa sieltä, putkiloa täältä. Tutkittiin mestoja ja moikkailtiin ranta-asukkaita ja heidän koiriaan. Odoteltiin jo rentoutuneina iltaa ja yhteisrientoja. Hyvää ruokaa ja tietysti perjantain kokokohtaa Kalastajan Kanavan nettiliveä! Tällä kertaa aiheena oli joku mielenkiintoinen kumikalastusjuttu, joka kirvoitti FTK:n miehistönkin osallistumaan keskusteluun.

Cresu1 eli Miikka ja Hämppy ehtivät vielä perjantain vikoille tunneille myös vesille, mutta kalakontakteja ei ihmeemmin tässäkään lavetissa koettu. Denniskin laskeutui illalla kehiin ja näin koko reissupumppu oli kasassa.

Lauantai 13.10.2018

Lauantaina aamupalan jälkeen kaikki kolme venettä ampuivat vesille. Cresu2 (Janne & Dennis) perkasivat erästä laajaa lahtialuetta lähes koko päivän, ja Dennis saikin täältä reissun suurimman haagertin, reilun kutosen Fitness maman (tasan 100 cm). Muilla veneillä perinteistä jo niin tuttua “vaikeeeta”. Kappaleita saatiin kuitenkin kymmeniä ja näistä valikoitiin mukaan sopivat yksilöt illalla valmistuviin haukipihveihin.

Illalla saunottiin, syötiin hyvin ja katsottiin FTK:n leffoja. Unta ei kenenkään tarvinnut paljoa odotella ja mökki hiljeni kohtuu aikaisin.

Sunnuntai 14.10.2018

Perinteinen siivoussetuppi alkuun ja sitten vielä viideksi tunniksi vesille. Ei mainittavaa kalastuksellisesti. Kappaleita taas tuulen puolen kaisloista, mutta jätit olivat suut supussa. Paketit valoisalla ylös ja kotia kohti. Hyvä reissu taas todellakin. Tästä kohti loppukauden sesonkia, soudaripokia ja muita hienoja kalapäiviä.

Kuva & tekstit: Artistit