FTK Pilkkikarnevaalit 2016

On taas se aika vuodesta. Karnevaalit 2016, GO!

 

 

Ajankohta11.-13.3.2016
MukanaVille, Jasu, Tape, Jukka
MissäNo siellä Joutsenossa tiätty
KalantuloTäysnolla. Nada. Niitä kuitenkin nähtiin.
MökkiTsenon hulppea huvila
Bullet TimeNotAvailable
KelitAurinkoa, sopivan lämmintä ja tyyntä.
Yleisarvostelu8

Lähdimme Tsenon perinteiseen tapahtumaan tällä kertaa hieman pienemmällä porukalla. Sellasta rentoa chillailua tiedossa.  Ranskalainen sähköihme lähti rullailemaan Kehä III:sen ulkopuolelle Pohjoisen Joulumaan kautta, josta parrakas lennokkiliiman lennättäjä kyytiin. Autotallikin™ nähtiin.

Autossa juotiin kaljaa, joten pissalle oli välillä päästävä. Motonetistä vielä viimeiset kisavarusteet ennen huvilalle saapumista. Välittömästi saavuttuamme (huvilalle) Tape viritti internjets-yhteydet kondikseen kahden eri operaattorin 4G-reitittimillä. Vasta sen jälkeen alettiin purkaa kamoja, availemaan kaljoja ja päivittelemään somea, jossa kuitenkin ne oikeat kaverit on.

Juoma oli kylmää, ja kohta sauna oli lämmin. Proffa ja moottorisaha vs. useampikymmensenttinen jää, 1-0. Ilta sujui äärimmäisen rattoisasti.

Lauantai käynnistyi verkkaisesti, mutta päättäväisesti. Hetki istuttiin, sitten lähdettin auringonpaisteiselle Saimaalle nauttimaan raittiista ilmasta ja jäänalaisesta WLANista GoProssa. Ihmeellistä, mitä kuorimapihdeillä, Jeesusteipillä ja antennijohdolla saakaan aikaiseksi. Perimätiedon mukaan 1930-lukulainen lotjanhylky huusi löytämistään, ja muutaman kairatun reiän jälkeen jackpot, upeaa underwater-kuvaa narulla runsaasti.

Pieni haikki lähiluodolle kalojen perään tuotti vesiperän, mutta fiilis ei siitä laskenut.

Siirtymä takaisin kotirantaan lounaalle, ja naapuri-Mattikin liittyi seuraamme huikopalalle avotulen äärelle. Peukku.

Sitkeistä yrityksistä ja parista tärpistä huolimatta saimme vain kananmunia pataan. Kisa oli päättynyt tasatulokseen, 0-0-0-0. Lauantai-illan huuma alkakoon. Sauna avannolla kiitos, josta takaisin sivistyksen pariin muuttamaan vajaa pari kiloa naudan sisäfilettä makuisaksi iltapalaksi.

Lauantai-illan huuman kunniaksi naapuri-Matti liittyi uudestaan seuraamme. Katsoimme videoita ja kokeilimme Ford Explorerin vajavaisia hanki-ominaisuuksia. Jasu innostui iPad Pro:sta ja Apple-pencilistä. Lauantai-illan huumaan kuului myös valkoisen ihanan miniflyygelin koeajo:

Ihanaa elämää, ens vuonna uusiks!

Teksti: FTK

Videot: FTK

Kuvat: FTK