FTK Pilkkikarnevaalit 2015

 

FTK Reissufakta

Ajankohta6.-8.3.2015
MukanaVille, Jasu, Tape, Janne, Vesku, Kentsu ja Jukka
MissäTsenoBronx a.k.a. Joutseno
KalantuloPerusvaikeata. Pystypilkit värikoukulla + kärpäsen toukilla ottipeleinä. Kokonaissaldo vain 3 kpl 🙂 2 kpl abua & 1 kpl taloussiika.
KelitUpea ulkoilukeli.
MökkiThe Huvila.
Bullet Time (paras syönti)13:29
Yleisarvostelu8+

Pilkkikarnevaalit 2015 kisattiin tutuissa Tawaststjernan sukutilan lähimaisemissa, Tsenobylissä. Koko porukka pääsi paikalle jo perjantaina. Tape saapui jopa ennen isäntää, ja hoiti naapurivierailut, kaasupullot ja saunan kuosiin, ja vastaanotti seuraavia tulijoita salista flyygelin takaa paistatellen erinomaisuudessaan.

Ihanien jälleentapaamisten jälkeen kuuma sauna helli avannon tekemisessä kipeytyneitä lihaksia, jäätä oli kuitenkin ennätyshuonosta talvesta huolimatta kunnolla kahdessa kerroksessa, yhteensä reilu 40cm.

Jukka the Professorin pastaresepti takasi onnistuneen dinnerin ja hiilaritankkauksen tulevalle kisapäivälle.

Kisapäivä valkeni harmaana ja koleana, mutta ei mitään mitä raikas sinertävä raitapaita ei korjaisi. Kisa alkoi jo 11 maissa, eikä ensimmäiseen kalahavaintoon mennyt kuin vaivaiset 3 tuntia. Perinteinen makkaralounas rannassa lämmitti viiman viilentämiä miehiä naapurin Matin pitäessä meille seuraa. Tekniikka on hiipinyt jo Joutsenoonkin, kuuntelimme rannassa ämpäreitä. Tai no, ämpäriä.

Päivän alkaessa hämärtää, oli aika vetäytyä ylös katsomaan Fly vs. Jerk -episodeja Tapen konfatessa naapurin Matille oman Spotifyn. Sauna ja avanto pitkän kaavan mukaan herätti ruokahalun ja gaaladinneri Vesan pieksemillä lihakimpaleilla oli mahtava! Illallisen aikana keskusteltiin mm. veneakkujen napojen ominaisuuksista. Terveisiä vaan sinne vastarannalle. Jälkiruoaksi Jukka taikoi sydäntautiliiton terveiset, Maximum Cardio Attackit, uppopaistettuja Mars-patukoita. Hurjaa settiä.

Dinnerin lomassa julistettiin voittaja, joka oli perinteisesti Janne, eniten kaloja ja lajeja. 1 ahven, 1 särki. On se kova.

 

Teksti: Ville

Kuvat: FTK Family

Reissuhokema: Onko rosterinavat?