FTK Kesäleiri 06/2017

AjankohtaPe 9.6. – Su 11.6.2017 välinen yö
MukanaRon, Tape, Jasu, Janne, Hämppy, Kentsu, Vesa, Jukka, Ville, Dennis ja Cresu Miikka.
MissäLänsi-Suomi
KalantuloKeskikarkeasta filekalasta kahteen yli metrin mammaan, joista molemmat Dennikselle. Toinen oli myös kymppikerhoon oikeuttava nätti 10,18kg/118cm.
OttipelitPääosassa kumit. Jerkit ja spinnerit antoivat lähes nollaa.
Bullet TimeAamu ja alkuilta
Top 5 kalat118 cm/10,18 kg, Dennis
100 cm/7,34 kg, Dennis
98 cm/6,50 kg, Miikka
96 cm/6,25 kg, Kentsu
Ei mitattu/6,10 kg, Jukka
Yleisarvostelu9+

Tämänkertainen väsyneiden konsulenttien virkistyskeikka aloitettiin poikkeuksellisesti vasta perjantaina. Mökki oli varmuuden vuoksi vuokrattu kuitenkin jo torstaista alkaen.. Dennis ja Janne aloittivat kalastuksen iltapäivän puolella kuten myös Team Yamarin aka Kris & Kros miehistönään Ville, Vesa ja Jukka. Loput tupsahtelivat sitten paikalle omaan rauhalliseen tahtiinsa. Perjantain pläni “Ranskiksessa” (Dennis & Janne) oli löytää peruskala ja mahdollisesti sitä vauraampaakin. Aluksi lähdettiin työstämään tuulenpuolen peruskilsakarvaa läheltä rantaa ja selkeästi ulompaakin. Kohtuullisen nopeasti saatiin käsitys, että kala on pakkaantunut hyvinkin pienelle alueelle. Rekattiin muutama tunti suunnitelman mukaan ja lopuksi palasimme takaisin pisteeseen, josta olimme saaneet muutamia pirteitä 3-5 kg kaloja samasta taivasankkurista. Tässä alkoikin sitten käsittämätön Dee-show. Ensin nätti 7,34kg/100cm ja hetken päästä vielä täysosuma 10,18kg/118cm. Näin se Dennis puski itsensä kymppi- ja satakymppikerhoon. Hyvä Dee! Kappaleita yhteensä Ranskikseen perjantaina viitisentoista ja tapahtumia aika lailla koko ajan. Hieno päivä.

Team Yamarin löysi myös keskikarkeaa kalaa ja viihtyi vesillä iltaan asti. Jossain vaiheessa paikalle ilmestyi myös dynaaminen trio Ron, Tape ja Jasu sekä parivaljakko Kentsu ja Miikka Crestlinerilla. Illalla sitten juhlittiin Denniksen kymppiä laadukkaasti syönnin, juonnin ja saunomisen merkeissä.

Lauantaina Hämppy saapui vielä täydentämään Ranskiksen miehistöä. Harmiksemme sää ei suosinut hauenkalastajaa. Päivä meni lähinnä ajeluksi kun haagerteilla oli suut kiinni. Miehistöllä oli onneksi suut sen verran auki, että luukkuihin saatiin tungettua hampurilaisateriaa terassilla ja virkistävää juomaa kohtuullinen määrä. Mukava veneilypäivä retkikelissä. Kappaleita kävi veneessä alle kymmenen. Muilla venekunnilla suurin piirtein sama laulu paitsi Cresulla, joka otti jo ennen aamupalaa kymmenisen haukea suurimman ollessa Kentsun 6,25. Kalastus vaikeaa, ulkoilu ja maisemista nauttiminen helppoa. 🙂

Sunnuntaina takit alkoivat jo olla kohtuullisen tyhjiä, joten eniten vesille vinkuvat pakattiin Miikan Crestineriin. Hämppy, Miikka, Jukka ja Kentsu vetivät vielä täyspitkän työpäivän.  Miikka sai takuuvarmasta paikasta 6,5 kiloisen pari senttiä vajaa metrihauen lisäksi samasta paikasta Jukka korjaili kumitärpit perholla talteen. Jukka sai oman siksterin spinnulla (6,1 kg).

Tästä sitten kohti jigikautta! 😀

Reissuvideo

 

Denniksen kympin vapautus

 

Teksti, kuvat ja videot: Artistit