Abu Revo SX

Abu toi vihdoin markkinoille matalaprofiilisen hyrrän kolmena eri versiona, S – SX – STX.

Moinen herkku piti hommata 5601C4:n rinnalle, ajatuksena, että Revolla hoidellaan kevyemmät jerkit sekä haukilusikat ja –vaaput, ja 5000-sarjalaisella Classic Döörillä raskaammat.

Piinasin Tyrskyä jo ennen kuin Revoa oli hyllyssä, ja niiden vihdoin saapuessa eikun hakemaan musta herkkumutteri mallia SX  kotiin ja siihen vielä siimaksi uutta 0.32 Spyderiä. Ai kun se oli söpö ja pieni!

Ensivaikutelma oli todella laadukas, kompakti ja herkän oloinen paketti. Kaikissa säätönupeissa on naksut, joten saat todella vastineen tekemisillesi. Kiinnitettyäni kelan vapaan failistelin sitä hetken ja mietiskelin, että onko tämä nyt jo liian pieni, mutta totesin, että sehän selviää ensimmäisellä reissulla. Revo SX on siis esim. 300-sarjan Curadoa huomattavasti pienempi, mutta vaikka isokätinen olen, saan kelasta loistokämmenpohjaotteen kelatessa. Pienikätiselle varmasti hyvä valinta.

130 metriä .32 Spyderiä täytti puolan juuri sopivasti, ja kela kaappiin odottamaan kastetta.

*Kokemuksia parin kauden jälkeen

Revo on nyt ollut aktiivikäytössä pari vuotta, vapana kasijalkainen Ambidex 20-60g.Yhdistelmällä heittää ongelmitta kaiken väliltä 20-80g, normi-Busterin ollessa yläraja. 5601 dööri on jäänyt pois aktiivikäytöstä, kun Revon rinnalle tuli hommattua myös 301 Curado. Verrattuna Curadoon Revo on pehmeäkäyntisempi, ja näin ollen saa ehkä hieman enemmän peliaikaa.